14 augustus 2017

O365 en SharePoint


VierkantGoed hanteert één uitgangspunt om succesvol te zijn: helpen onze oplossingen bij het dagelijks werk van de gebruiker?

Onze oplossingen zorgen voor de ondersteuning van alle rollen en teams in de organisatie. Dit heeft een directe impact op de productiviteit van het team, het project of de afdeling.

Dit zetten we in om deze resultaten te bereiken.

 • Digitale werkomgeving en cloud strategie
  Het ontwikkelen van digitale werkomgevingen vraagt om goede strategische keuzes. Beslissingen over de inzet van IT gaan hand in hand met de ontwikkeling van de interne organisatie. VierkantGoed heeft een heldere visie op de kansen en mogelijkheden van digitale werkomgevingen en cloud oplossingen en brengt interessante groeimodellen.
 • Van strategie naar ontwerp
  De vertaling van strategie naar ontwerp is belangrijk voor het slagen van het project. VierkantGoed zorgt ervoor dat er heldere eisen en wensen worden vastgelegd en vertaald naar een goed ontwerp. Het functioneel ontwerp, in de vorm van user stories, is door alle doelgroepen te lezen en te begrijpen.
 • Configuratie, bouwen en testen
  We nemen onze standaardoplossingen en Apps mee; deze zijn vooraf geconfigureerd. Wanneer nodig maken we custom web parts, ontwikkelen we nieuwe templates en we verbeteren de gebruikersinterface. Wij bouwen en testen onze oplossingen op basis van de Microsoft development best practices.
 • Implementatie
  Onze implementatiediensten zijn op maat gemaakte opleidingen, gebruikersbegeleiding en advisering voor het integreren van de nieuwe omgeving in het dagelijks werk .
 • Onderhoud en beheer
  Op basis van Service Levels verzorgen we het onderhoud en beheer van SharePoint omgevingen.  VierkantGoed beheert ook omgevingen, die door andere partijen zijn ontwikkeld.