DWE ICT en VierkantGoed bundelen de krachten

“Meer expertise en een completere dienstverlening”

Per 1 september 2018 zijn wij aangesloten bij DWE ICT. “Met de toevoeging van het VierkantGoed team krijgen wij nog meer expertise op het gebied van onderwijs en kunnen wij onze klanten een nog completere dienstverlening aanbieden”, aldus Ron Groen, directeur DWE ICT.

DWE ICT is de Trusted ICT Partner voor het MKB, Transport & Logistiek en in het Onderwijs (PO en VO). Dit doet DWE ICT op basis van standaard producten en diensten van marktleiders in combinatie met de toegevoegde waarden: diepgaande kennis, eigen complementaire diensten en relevante zelf ontwikkelde producten. Met de toevoeging van het VierkantGoed team, krijgt DWE ICT, meer expertise op het gebied van ‘SharePoint’ en verbetert dit direct de bestaande PO propositie met o.a. het Scholenportaal en het Leerlingenportaal.

 

Voor de klanten van VierkantGoed levert de aansluiting bij DWE ICT een verbeterde continuïteit op, zij zullen de extra expertise en uitstekende service direct terug zien in de praktijk. “Middels het faciliteren van zorgeloos en modern ICT-gebruik in het onderwijs, sluit DWE ICT perfect aan bij de visie van VierkantGoed waarin de ontwikkeling van ICT-kennis en vaardigheden een vanzelfsprekendheid is voor iedere onderwijsprofessional”, aldus Patrick de Jager, onderwijsadviseur VierkantGoed.

Alle collega’s, diensten, producten en services van VierkantGoed verhuizen mee naar DWE ICT.

Dit bericht is geplaatst in tips . Bookmark de link .